Στο προπονητικό επιτελείο του Πόρου ο Κωσ. Τζομπανάκης

Προσθήκη στο προπονητικό τιμ ανακοίνωσε ο Πόρος.

Στο προπονητικό τιμ του Πόρου θα βρίσκεται τη νέα σεζόν ο Κώστας Τζομπανάκης! Ο 28χρονος είναι προπονητής αθλημάτων με ειδικότητα στην μετατραυματική αποκατάσταση και υπεύθυνος αποκατάστασης ομάδων ορεινού τρεξίματος.

Παράλληλα έχει συνεργαστεί και με ποδοσφαιρικές ομάδες, γνωρίζοντας τις απαιτήσεις ενός ποδοσφαιρικού σωματείου.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη συνεργασίας με τον Ηρακλειώτη προπονητή αποκατάστασης ο οποίος έχει ήδη σηκώσει μανίκια και αποτελεί μέλος της ομάδας από τις πρώτες ημέρες έναρξης της προετοιμασίας. Στο προπονητικό τιμ του Πόρου ο Κώστας Τζομπανάκης! Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια της ομάδας και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

Ποιος είναι

ADVERTISING

Ο Κώστας Τζομπανάκης γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1994 στο Ηράκλειο. Είναι προπονητής αθλημάτων με ειδικότητα στην μετατραυματική αποκατάσταση και υπεύθυνος αποκατάστασης ομάδων ορεινού τρεξίματος. Παράλληλα έχει συνεργαστεί και με ποδοσφαιρικές ομάδες».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.