Η ΕΠΣΗ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων!

Αγωνία… τέλος αναφορικά με την επίσημη σέντρα των πρωταθλημάτων, με τη νέα σεζόν να ανοίγει αυλαία στις 17-18 Σεπτεμβρίου, με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Μια βδομάδα αργότερα, θα μπουν στη μάχη και οι ομάδες της Α2 κατηγορίες, ενώ στην Β’ κατηγορία, θα ξεκινήσουν τα.. επίσημα στις 1-2 Οκτωβρίου. Παράλληλα, η ΕΠΣΗ δεν ανακοίνωσε πρόγραμμα για την Γ’ κατηγορία και αυτό μεταφράζεται πως πιθανότατα δεν θα υπάρξει ούτε τη φετινή σεζόν.

Στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα συζητηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την δομή των πρωταθλημάτων, τις δηλώσεις συμμετοχής και την προκήρυξη για τη σεζόν 2022-2023.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ, στην σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης αποφασίστηκαν οι ημερομηνίες έναρξης των τοπικών κατηγοριών περιόδου 2022-2023.

Α1 Κατηγορία: 17-18 Σεπτεμβρίου

ADVERTISING

Α2 Κατηγορία: 24-25 Σεπτεμβρίου

Β’ Κατηγορία: 1-2 Οκτωβρίου

Στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα συζητηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με την δομή των πρωταθλημάτων, τις δηλώσεις συμμετοχής και την προκήρυξη για τη σεζόν 2022-2023».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.