Γ. Ποντίκαλης: «Το Ασήμι είναι μια ιστορική ομάδα – Να φτάσουμε ψηλά»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ασημίου παραχώρησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Γιώργος Ποντίκαλης…

Ο έμπειρος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τους ιθύνοντες του Ασημίου το απόγευμα της Τρίτης και μέσα από τις δηλώσεις του δεν έκρυψε την χαρά του για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, κάνοντας λόγο ότι το Ασήμι είναι μια ιστορική ομάδα στο νομό μας.

Στον πάγκο του Ασημίου ο Γ. Ποντίκαλης!

ADVERTISING

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να συνεχίσει το έργο των προκατόχων του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ρόστερ και τις ακαδημίες του σωματείου.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα μπορέσει να τερματίσει ψηλά.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ευχαριστώ το Δ.Σ. του Α.Ο.Ασημιου που μου δίνει την δυνατότητα να δουλέψω σε μία ιστορική ομάδα του νομού μας! Από την πρώτη στιγμή με προσέγγισαν με τέτοιο τρόπο που δεν μου άφηναν πολλά περιθώρια να αρνηθώ την πρόταση τους.

Το Ασήμι είναι μία ομάδα οργανωμένη με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την ακαδημία που γίνεται εξαιρετική δουλειά. Ήρθα στην ομάδα για να συνεχίσω το έργο των προκατόχων μου και φίλων μου (Γιάννη Νικολιδακη, Νίκο Φανουράκη, Κώστα Τσαφαντακη)οι οποίοι έκαναν εξαιρετική δουλειά στην ομάδα.

Στόχος της ομάδας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.