Υπογράφηκε η σύμβαση για την αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Όπως έγινε γνωστό, υπογράφηκε η σύμβαση για την αλλαγή του χλοοτάπητα στο Γήπεδο του ΠΑΟΚ από τον δήμαρχο Mαλεβιζίου κ. Μενέλαο Μποκέα, ενώ έγινε γνωστό πως η ολοκλήρωση των εργασιών θα γίνει έως τις 30 Απριλίου, ενώ οι εργασίες ξεκινούν εντός των επόμενων 15 ημερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει: «Άλλο ένα μεγάλο έργο για το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης .

Υπογράφτηκε η σύμβαση για την αλλαγή του χλοοτάπητα στο Γήπεδο του ΠΑΟΚ από τον δήμαρχο Mαλεβιζίου Κ. ΜΕΝΕΛΑΟ ΜΠΟΚΕΑ με τον ανάδοχο του έργου παρουσία των αντιδημάρχων

ADVERTISING

ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΑΣΟΥΛΑΚΗ -ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ – ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΕΤΟΥΣΗ τον πρόεδρο του συμβουλίου κοινότητας ΚΡΟΥΣΩΝΑ ΦΩΤΗ ΤΡΥΠΙΔΑΚΗ  και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΥΜΑΚΗ  προϋπολογισμού μελέτης, 207.700€

Ο νέος συνθετικός χλοοτάπητας είναι 6ης γενιάς και αποτελείται από νήματα πολυαιθυλενίου όμοιο με φυσικό γρασίδι τα οποία συγκρατούνται σε μια ειδική βάση από μείγμα πολυπροπυλενίου και πολυεστέρα επενδυμένη με λατέξ .

Ο συγκεκριμένος τάπητας τοποθετείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι ο τάπητας που χρησιμοποιείτε κατά κόρον στις χώρες της Σκανδιναβίας !

ADVERTISING

Η χρηματοδότηση προέρχεται από πόρους του προγράμματος φιλόδημος 2 .

Η ολοκλήρωση των εργασιών θα γίνουν έως την 30η Απριλίου όπου και το Γηπεδο θα παραδοθεί προς χρήση. Οι δε εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα εντός 10/15 ημερών».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content