Δ. Κανέτος: «Οι περισσότερες ομάδες δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά»

Αντίθετος σε ενδεχόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του Γενικός Αρχηγός του ΠΑΝΟΜ, Δημήτρης Κανέτος.

Ο ίδιος εξήγησε πως οι οικονομικές δυσκολίες θα είναι τεράστιες για όλες τις ομάδες και πως θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για τα σωματεία να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για την πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος ανέφερε: «Είμαι αντίθετος σε πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος γιατί δεν θα μπορεί σχεδόν καμία ομάδα οικονομικά και ακόμα και αν το καταφέρουν τη φετινή χρονιά από του χρόνου θα δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.

ADVERTISING

Έχει καταστραφεί το μεγαλύτερο κομμάτι της οικονομίας της Ελλάδας και αν αποφασιστεί επανέναρξη των πρωταθλημάτων θα πρέπει να υπάρξει βοήθεια όλων των αρμόδιων φορέων.

Εδώ δεν ξέρουμε καλά καλά πότε και αν θα ξανανοίξουν τα μαγαζιά για να επιστρέψουμε στις δουλειές μας και δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Επίσης το γεγονός ότι δεν θα μπορούν να υπάρχουν φίλαθλοι είναι άλλος ένας ανασταλτικός παράγοντας. Οι ζημιές θα είναι μεγάλες.

Επειδή κάποιες ομάδες έχουν προέδρους οικονομικά «ισχυρούς» δεν σημαίνει πως όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία έχουν τέτοιες δυνατότητες. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο… όχι για Γ Εθνική και τις μεγαλύτερες κατηγορίες».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content