Θέρισος: «Μετά τον ΟΦΑΜ έρχεται και η δική μας σειρά…»

Την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση τους προς το σωματείο του ΟΦΑΜ εξέφρασαν με ανακοίνωση τους οι άνθρωποι της Θερίσου.

Η διοίκηση της Θερίσου εξαπολύει ευθεία επίθεση προς τους αρμόδιους που οδήγησαν την ομάδα του ΟΦΑΜ στην αναστολή λειτουργείας του σωματείου, ενώ τονίζουν ότι και η ομάδα τους βαδίζει προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μάς στο φίλο σωματείο του ΟΦΑΜ στην δύσκολη αυτή στιγμή που βιώνει και ελπίζουμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα γίνει η ανατροπή και θα καταφέρει να δώσει το παρών στα φετινά πρωταθλήματα! Παράλληλα εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μάς προς πάσα κατεύθυνση που μια ακόμα υγιής κυψέλη αθλητισμού, ενταγμένη στο μητρώο, οικονομικά συνεπώς σε όλες τις υποχρεώσεις της, με δεκάδες παιδιά πίσω να περιμένουν με λαχτάρα να ξεκινήσουν προπονήσεις να αναγκάζεται να αναστείλει την λειτουργία τής εξαιτίας της αδιαφορίας των τοπικών φορέων οι οποίοι φυσικά είναι απόντες σε ότι σωστό και δημιουργικό συμβαίνει σε αυτή την χώρα!

ADVERTISING

Λυπούμαστε πολύ, κύριοι αλλά ο αθλητισμός είναι ένα κοινωνικό γεγονός και δεν έχετε το δικαίωμα να μας το στερήσετε και θα είστε υπόλογοι πάνω σε αυτό! Το πρόβλημα δεν είναι μόνο του ΟΦΑΜ, ακολουθεί η δική μάς σειρά να έχουμε την ίδια τύχη! Για πολλοστή φορά θα γράψουμε τη δημοφιλή πλέον ατάκα καληνύχτα Ελλάδα, Γεια σάς από εμάς και συγχαρητήρια σε όλους σας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.