Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα δοκιμαστικά της Σοχώρας (pics)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά στο γήπεδο της Σοχώρας από τον Αστέρα Ρεθύμνου και την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Οι προπονητές των δύο ομάδων κατέληξαν σε χρήσιμα συμπεράσματα για το επίπεδο των ποδοσφαιριστών που έλαβαν μέρος.

Πάνω από 100 ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στις δοκιμαστικές προπονήσεις, ενώ αναμένονται και άλλα δοκιμαστικά το επόμενο διάστημα, ενώ η ακαδημία του Αστέρα Ρεθύμνου θα μεταβεί στο Ηράκλειο για να δώσει παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ αλλά και να παρακολουθήσει παιχνίδια της ανδρικής ομάδας.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκαν χθες (Παρασκευή 22/07) τα δοκιμαστικά τα οποία πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα (18-22/07) στο γήπεδο της Σοχώρας απο τον Αστέρα Ρεθύμνου και την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Οι προπονητές και των δύο ομάδων προέβησαν σε χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά το επίπεδο των παιδιών που έλαβαν μέρος.

ADVERTISING

Απο τον Αστέρα μας οι προπονητές που συμμετείχαν όλες αυτές τις μέρες και αξιολόγησαν τα παιδιά ήταν οι κύριοι, Μπαστάκης Γιώργος, Μιχαηλίδης Λεωνιδας, Αντωνιάδης Παναγιώτης, Ξενικάκης Φώτης, Ψυχουντάκης Λευτέρης, Τυπάδης Στέργιος και η κυρία Πολιουδάκη Μαρία.

Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ οι προπονητές που ήρθαν για να παρακολουθήσουν τα παιδιά ήταν οι κύριοι, Κωφίδης Σάββας, Συκιωτάκης Μανώλης, Πετράς Παναγιώτης και Δερμιτζάκης Κωνσταντίνος.

Οι ηλικιακές κατηγορίες που έλαβαν μέρος ήταν:

ADVERTISING

  • Δευτέρα 18 Ιουλίου οι γεννηθέντες του 2009-2010 (Κ14)
  • Τετάρτη 20 Ιουλίου οι γεννηθέντες του 2011-2012 (Κ12)
  • Παρασκευή 22 Ιουλίου οι γεννηθέντες του 2013-2014 (Κ10).

Οι αιτήσεις κινήθηκαν σε υψηλά νούμερα και συνολικά πάνω από 100 παιδιά συμμετείχαν στις προπονήσεις. Όλα τα παιδιά έμειναν ευχαριστημένα τόσο από την οργάνωση, όσο και από τις ασκήσεις υψηλού επιπέδου στις οποίες συμμετείχαν.

Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της κάθε προπόνησης όλα τα παιδιά μαζεύτηκαν στο κέντρο και φώναξαν δυνατά το όνομα του ΟΦΗ.

ADVERTISING

Το πρώτο βήμα έγινε, θα ακολουθήσουν και άλλα δοκιμαστικά ενώ και η δική μας Ακαδημία θα διαβεί στο Ηράκλειο για να αγωνιστεί σε φιλικά παιχνίδια με τις ακαδημίες του ΟΦΗ και για να παρακολουθήσει και παιχνίδια της ανδρικής ομάδας».

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.