Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Football Training Lab στο «Lido Soccer» (vids)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το καμπ ατομικής βελτίωσης του football training lab στις εγκαταστάσεις του «Lido Soccer».

Το πρωτοποριακό Football Training Lab έρχεται στο «Lido Soccer»!

ADVERTISING

Ο υπεύθυνος του καμπ και προπονητής στις αναπτυξιακές ηλικίες Γιώργος Αποστολάκης, με ανάρτηση του στα social media, ευχαριστεί όλους τους γονείς και τα παιδιά που πήραν μέρος στο καμπ, τους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία και την εξαιρετική δουλειά και τους χορηγούς που στάθηκαν δίπλα σε όλη τη διάρκεια.

Η ανάρτηση του και τα βίντεο από τις προπονήσεις:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Καμπ ατομικής βελτίωσης του football training lab.

ADVERTISING

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους γονείς και τα παιδιά που μας εμπιστεύτηκαν. Πιστεύω ότι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να καταφέρουμε να περάσουν καλά τα παιδιά, να γυμναστούν και να μάθουν.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες Αντώνης Κομνηνός , Νίκος Κουρουπάκης  και τον Βασίλη Μπαστάκη για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν και φυσικά τους χορηγούς μας για την βοήθεια τους με υλικό και εμφανίσεις, sportsdivision και energysport».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.