Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα δοκιμαστικά στη Σοχώρα (pics)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα (18/7) οι πρώτες δοκιμαστικές προπονήσεις στη Σοχώρα, στο πλαίσιο της συνεργασίας Αστέρα Ρεθυμνου με την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Την προπονητική ευθύνη του προγράμματος είχε ο Γιώργος Μπαστάκης και οι συνεργάτες του, ενώ οι προπονήσεις αφορούσαν τη Κ14.

Από τη ΠΑΕ ΟΦΗ το παρών έδωσαν οι Σάββας Κωφίδης, Μανώλης Συκιωτάκης, Παναγιώτης Πετράς και Κωνσταντίνος Δερμιτζάκης.

ADVERTISING

Η ενημέρωση του Αστέρα Ρεθύμνου αναφέρει:

«Στα πλαίσια της συνεργασίας Αστέρα Ρεθυμνου με την ΠΑΕ ΟΦΗ, πραγματοποιήθηκε χθες (Δευτέρα,18/07) προπόνηση στην ηλικία Κ14. Παρών από τους προπονητές του Αστέρα Ρεθύμνου ήταν οι κύριοι, Μπαστάκης Γιώργος, Μιχαηλίδης Λεωνίδας, Αντωνιάδης Παναγιώτης, Ξενικάκης Φώτης, Και Τυπάδης Στέργιος.

Την προπονητική ευθύνη του προγράμματος είχε ο κ. Μπαστάκης Γεώργιος και οι συνεργάτες του.

ADVERTISING

Την αρχή έκανε η Κ14 (γεννηθέντες 2009-10) ενώ οι συμμετέχοντες κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα.

Στα παιδιά μίλησαν και εκπρόσωποι των ακαδημιών του ΟΦΗ, κατα σειρά οι κύριοι Κωφίδης Σάββας, Συκιωτάκης Μανώλης, Πέτρας Παναγιώτης και Δερμιτζάκης Κωνσταντίνος.

Συνολικά 52 αθλητές έλαβαν μέρος σε συμμετοχές με τον μεγαλύτερο όγκο να προέρχεται από την Ακαδημια του Αστέρα. Επίσης έλαβαν μέρος αθλητές από διάφορες ακαδημίες του Ρεθύμνου αλλά και από ακαδημίες του Ηρακλείου,από τη Μεσσαρά και από τα Χανιά.

ADVERTISING

Στο τέλος μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου όλα τα παιδιά και φώναξαν δυνατά το όνομα του ΟΦΗ το οποίο ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκε στο γήπεδο της Σοχώρας.

Η συνέχεια θα δοθεί την Τετάρτη (20/07) με την Κ12 και τους γεννηθέντες (2011-12)».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.