Λ. Αυγενάκης: «Γέμισε από ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, χαμόγελα και αγάπη ο Καρτερός!» (pics)

Το τριήμερο της αθλητικής γιορτής, με αφορμή την Ολυμπιακή Ημέρα στις Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό, ξεκίνησε με την εκδήλωση αφιερωμένη στην ανιδιοτελή προσφορά και την αλληλεγγύη, τον κοινό αξιακό κώδικα του αθλητισμού με την κοινωνία.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτηση του στα social media, εκφράζει την απερίγραπτη του χαρά για το γεγονός, πως το Karteros Beach Sport Center γέμισε από χαμόγελα, αγάπη, μεράκι και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, ενώ ευχαρίστησε όλους τους φορείς που βρέθηκαν στην εκδήλωση!

“Συνεργαζόμαστε, συμπορευόμαστε με κοινές πρωτοβουλίες, αγκαλιάζουμε με όλες τις δυνάμεις μας τις δράσεις τους. Και θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και γνώμονα τη στήριξη στο συνάνθρωπο και την άδολη προσφορά, διότι ο αθλητισμός βρίσκεται πάντοτε στην υπηρεσία της κοινωνίας” δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

ADVERTISING

Δείτε την ανάρτηση του και τις σχετικές φωτογραφίες:

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.