Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών στις Μοίρες (pics)

Με ανακοίνωση της η διοίκηση των Μοιρών ευχαρίστησε τους γονείς και τους χορηγούς για το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε στις ακαδημίες.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά των ακαδημιών που διοργάνωσαν οι Μοίρες με την διοίκηση να ευχαριστεί την περιφέρεια Κρήτης για την στήριξη που έκανε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Μοιρών ευχαριστεί τους γονείς, τα παιδιά και όσους βοήθησαν να γίνει το παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου της ακαδημίας μας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε στο μεγάλο χορηγό μας, την Περιφέρεια Κρήτης και ίδιατερα στην αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Έφη Κουτεντάκη για την στήριξη της. 

ADVERTISING

Ακόμα ευχαριστούμε τον Αντιπερειάρχη κ. Κάμπρο Καμπουράκη και την αντιδήμαρχο κ. Βασιλεία Αρμουτάκη εκπρόσωπο του Δήμου Φαίστου για την παρουσία τους. Ευχαριστούμε και ελπίζουμε να υπάρξουν και άλλες τέτοιες διοργανώσεις για τα παιδιά και την ακαδημία μας  στο μέλλον”

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.