Δύσκολα τα πράγματα στον ΟΦΑΜ

Σε αδιέξοδο φαίνεται να οδηγείται ο σύλλογος.

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ο ΟΦΑΜ. Στη σημερινή Γενική Συνέλευση δεν υπήρχε απαρτία, η συμμετοχή του κόσμου ήταν μηδαμινή και ο προβληματισμός είναι έντονος. Ορίστηκε, πάντως, εκ νέου συνάντηση την Κυριακή, 24 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας μήπως και βρεθεί λύση. Η σχετική ενημέρωση:

«Δυστυχώς στη σημερινή Γενική Συνέλευση αποδείχτηκε ότι το μέλλον του Συλλόγου μας προβλέπεται δυσοίωνο. Ο κόσμος της ευρύτερης περιοχής γύρισε τη πλάτη του στο κάλεσμα της απερχόμενης Διοίκησης και δεν υπήρχε η απαραίτητη απαρτία.

ADVERTISING

Για το λόγο αυτό ορίστηκε νέα ημερομηνία και η επόμενη Γενική Συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 24-07-2022 κ ώρα 19.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας. Εκείνη την ημέρα άπαντες θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους κ να αποφασίσουν εάν θέλουν ή όχι να υπάρχει ο ΟΦΑΜ την επόμενη ημέρα…».

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.