Ερ. ΟΦΗ: «Το ποδόσφαιρο της περιοχής μας, χάνει ένα παράγοντα μια άλλης εποχής»

Το δικό τους… αντίο στον Γιώργο Πουλινάκη έστειλαν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με ανακοίνωση τους.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: “Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό του Γιώργου Πουλινάκη.

Ο Γιώργος Πουλινάκης, υπήρξε πρόεδρος του Εργοτέλη σε δύσκολες εποχές, αλλά ποτέ δεν έκρυψε και την αγάπη του προς τον ΟΦΗ. Υπήρξε άλλωστε και μέλος του συλλόγου μας.

ADVERTISING

Το ποδόσφαιρο της περιοχής μας, χάνει ένα παράγοντα μια άλλης εποχής. Ενα δοτικό άνθρωπο και αθλητικό παράγοντα, που αγαπούσε πάνω απο όλα τον αθλητισμό και πρόσφερε σε αυτόν.

Άφησε αναμφίβολα το στίγμα του και το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, δεν θα τον ξεχάσει. Θερμά συλλυπητήρια στον υιό του, Μάνθο Πουλινάκη, πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια Πουλινάκη, για την μεγάλη απώλεια τους.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα βρεθεί στην κηδεία του, που θα γίνει τη Δευτέρα 11/7 (11 πμ) στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου, ώστε να εκφράσει τα συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντα”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.