ΕΠΟ για οφειλές σε διαιτητές: «Δεν έχουν πληρωθεί μόνο όσοι δεν έχουν στείλει εξοδολόγια…»

Απάντηση σε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για οφειλές σε διαιτητές, Έλληνες και ξένουν, έδωσε το βράδυ της Παρασκευής 8/7, η ΕΠΟ.

Η ομοσπονδία τονίζει ότι αφενός οι διαιτησίες της Super League σε Έλληνες ρέφερι και στο Κύπελλο Ελλάδας, έχουν εξοφληθεί, συμπληρώνει δε ότι δεν έχουν καταβληθεί χρήματα μόνο στους ρέφερι της Sl2 και σε ξένους διαιτητές που δεν έχουν στείλει τα σχετικά εξοδολόγια.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής: «Σε σχέση με δημοσιεύματα περί οφειλών σε διαιτητές, από την ΕΠΟ γνωστοποιούνται τα εξής:

ADVERTISING

Για τις διαιτησίες σε Super League 1 και Κύπελλο Ελλάδας δεν υπάρχει καμία οφειλή, για τις διαιτησίες στη Super League 2 δεν έχουν εξοφληθεί ακόμη εκείνες για τις οποίες δεν έχουν αποσταλεί εξοδολόγια και ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνει η αποπληρωμή τους και ομοίως για τους ξένους διαιτητές, δεν έχουν πληρωθεί ακόμη εκείνες για τις οποίες δεν έχουν σταλεί εξοδολόγια».

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή sdna.gr