Το πλάνο του ΟΦΑ για το μέλλον

Δύσκολες ώρες περνάει το σωματείο του ΟΦΑ, με τη συμμετοχή του στην Α1 ΕΠΣΗ μέρα με τη μέρα να απομακρύνεται.

Στις συνεχόμενες συζητήσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται όλο και πιο κοντά στην απόφαση η ομάδα να αποχωρήσει από την Α1 ΕΠΣΗ και να αγωνιστεί είτε στην Α2 κατηγορία είτε στην Β’ κατηγορία.

Το ενδιαφέρον για τα διοικητικά και την οικονομική στήριξη είναι μηδαμινό, με τους ανθρώπους του ΟΦΑ παρά τις διαρκείς κρούσεις και επαφές με ανθρώπους από την ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου, έχουν εισπράξει αρνητικές απαντήσεις και πλέον καταστρώνουν τα πλάνα τους με τα υπάρχον δεδομένα.

ADVERTISING

Τα δεδομένα είναι πως είναι πολύ δύσκολο, να δημιουργηθεί μια ομάδα, ικανή για μια καλή πορεία στην Α1 ΕΠΣΗ, ενώ η διαφοροποίηση του πλάνου, με τη συμμετοχή νέων ηλικιακά παικτών από την περιοχή, φαίνεται να ελκύει περισσότερο τους ιθύνοντες του σωματείου, καθώς στις μικρότερες κατηγορίες είναι πιο εύκολο ένας νεαρός ποδοσφαιριστής να πάρει χρόνο συμμετοχής, παρά μια φουλ ανταγωνιστική κατηγορία όπως είναι η Α1 ΕΠΣΗ.

Εξάλλου στις συζητήσεις που έγιναν με τους επιχειρηματίες της περιοχής, εξέφρασαν την άποψη πως είναι πιο θεμιτό για τους ίδιους, να στηρίξουν την ομάδα με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή και ας αγωνιστεί σε μια κατηγορία, όπως είναι π.χ. η Β’ ΕΠΣΗ.

Για το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν και ποιοι όχι, ποδοσφαιριστές οι οποίοι έρχονταν από το Ηράκλειο στο Αρκαλοχώρι για να αγωνιστούν και να προπονηθούν, όπως είναι λογικό, με τα εξής πάντα δεδομένα, με την διαφαινόμενη αποχώρηση της ομάδας από την Α1 ΕΠΣΗ, θα αποχωρήσουν. Τίποτα ωστόσο δεν είναι επίσημο ακόμη.

ADVERTISING

Όσον αφορά τη παρουσία του Δημήτρη Κόκκινου στον πάγκο της ομάδας, όλα δείχνουν πως θα χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών, με την εκτίμηση πάντως και από τους δύο να είναι απεριόριστη, καθώς μην ξεχνάμε πως πέρυσι, η σωτηρία επιτεύχθηκε κάτω από πάρα πολλές δυσκολίες, που εξάλλου φαίνονται και αυτή τη περίοδο.

Για τον προπονητή, θα είναι ένα πρόσωπο το οποίο θα αναλάβει και τη πρώτη ομάδα και τις ακαδημίες, με στόχο να δημιουργηθεί ένας βασικός κορμός, με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου, ώστε αν αποχωρήσει από την Α1 ΕΠΣΗ, να επιστρέψει με ισχυρές βάσεις στο εγγύς μέλλον.

Εξάλλου, το μέλλον του ποδοσφαίρου είναι τα νέα παιδιά και αυτό το πλάνο θα υπηρετήσουν στον ΟΦΑ, με το Αρκαλοχώρι να έχει αρκετά ταλέντα, που θα μπορούσαν να στηρίξουν αυτό το μακροπρόθεσμο πλάνο που επιθυμούν οι άνθρωποι της ομάδας.

ADVERTISING

Στον ΟΦΑ απομακρύνεται η Α1 ΕΠΣΗ της επόμενης περιόδου, με την Α2 ή την Β’ κατηγορία να φαντάζει ως το πιθανότερο… προορισμό της ομάδας για τη νέα χρονιά, ωστόσο δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΗ, αν υπάρξει ενδιαφέρον τις επόμενες ημέρες…

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.