Άγνωστοι βανδάλισαν το κολυμβητήριο στο Λίντο – «Η υπομονή έχει και τα όριά της!» (pics)

Για ακόμη μια φορά, άγνωστοι προκάλεσαν μεγάλες φθορές στα καινούργια αποδυτήρια του κολυμβητηρίου αλλά και στους καινούργιους πάγκους του κλειστού γυμναστηρίου στο Λίντο, όπως καταγγέλλει το ΕΑΚΗ.

Παράλληλα, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου ζητάει από τον Σύλλογο Γονέων Κολυμβητηρίου «Λίντο» Ηρακλείου Κρήτης αλλά και τα σωματεία να πάρουν θέση για αυτό και να δοθεί μία λύση.

Επίσης, παρατηρείται πως τα αποδυτήρια έχουν τη χείριστη χρήση από τους αθλητές που τα χρησιμοποιούν, «προσβάλλοντας» τον χώρο υγιεινής, με το ΕΑΚΗ, αν δεν βρεθεί λύση, να προσφεύγει στην δικαιοσύνη.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ: «Για άλλη μία φορά στα ολοκαίνουργια αποδυτήρια του κολυμβητηρίου αλλά και στους καινούργιους πάγκους του κλειστού γυμναστηρίου κάποιοι ανεγκέφαλοι έδειξαν τη δύναμή τους και εξάντλησαν την εξυπνάδα τους στο να σπάσουν τον εξοπλισμό των εγκαταστάσεων.

Όλα αυτά είναι θέμα παιδείας και αν κάποιος δεν μπορεί να τιθασεύσει τα νεύρα του και έρχεται να ξεσπάσει στην προπόνηση δεν έχει θέση στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι επειδή θα μάθουμε ποιος είναι αυτός που βανδαλίζει θα αποβληθεί από κάθε είδους δραστηριότητα.

ADVERTISING

Και φυσικά περιμένουμε και τον Σύλλογο Γονέων Κολυμβητηρίου «Λίντο» Ηρακλείου Κρήτης αλλά και τα σωματεία να πάρουν θέση για αυτό και να μας δώσουν μία λύση. Σε καθημερινή βάση βλέπουμε στα αποδυτήρια τη χείριστη χρήση από τους αθλητές πετώντας δεξιά αριστερά κάθε λογής αντικείμενα προσωπικής υγιεινής παρόλο που πλέον έχουμε μόνιμη φύλακα. Εάν δεν δώσουν λύση οι γονείς και οι προπονητές, η λύση θα δοθεί από τη Διοίκηση και θα είναι το κλείσιμο των αποδυτηρίων μέχρι νεωτέρας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.