Ανακαινίζεται το γήπεδο των Ασιτών

Μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο…

Οι Ασίτες ανακοίνωσαν ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Μανουσάκης, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, και δόθηκε η έγκριση για την έναρξη των διαδικασιών της πλήρους ανακαίνισης του γηπέδου και μάλιστα άμεσα. Αναλυτικά:

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο των Ασιτών ότι ένας από τους μεγαλύτερους στόχους που έχουμε θέσει ως διοίκηση τα τελευταία πέντε χρόνια στην ομάδα μας παίρνει σάρκα και οστά.

ADVERTISING

Μετά από την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ομάδας μας Δημήτρης Μανουσάκης με τον περιφερειάρχη Κρήτης κ.Σταυρο Αρναουτάκη δόθηκε το πράσινο φως για την έναρξη των διαδικασιών της πλήρους ανακαίνισης του γηπέδου μας και μάλιστα άμεσα. Πλέον από την νέα σεζόν, όπως όλα δείχνουν, το στολίδι των Ασιτών θα αλλάξει όψη ριζικά.

Η ομάδα μας αλλά και η ακαδημία μας θα αγωνίζονται πλέον σε ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο το οποίο θα πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. Αυτό το έργο θα δώσει νέα πνοή στο ήδη γεμάτο ζωντάνια γήπεδο μας. Περισσότερα κίνητρα σε όλα τα παιδιά να στραφούν προς τον αθλητισμό. Ώθηση σε εμάς να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε τον πήχη μας και να καταφέρουμε να ξανά εδραιώσουμε  όπως αρμόζει στο όνομα της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΙΤΩΝ την ομάδα μας εκεί όπου ανήκει.

Ευχαριστούμε θερμά την περιφέρεια Κρήτης και ειδικά τον περιφερειάρχη μας κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την αποδοχή και έγκριση της υλοποίησης του έργου στο γήπεδο μας και για την διαχρονική στήριξη που παρέχει σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία».

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.