ΠΑΝΟΜ: Μπήκε ο φωτισμός στο γήπεδο – Το ευχαριστώ σε Περιφέρεια και Δήμο!

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο γήπεδο του ΠΑΝΟΜ για τον φωτισμό στο γήπεδο και η διοίκηση της ομάδας θέλησε να ευχαριστήσει τους αρμόδιους που έτρεξαν την περίπτωση. 

Πιο συγκεκριμένα οι “κιτρινόμαυροι” ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Κρήτης τον Σταύρο Αρναουτάκη και  τον Νίκο Συριγωνάκη για την τεράστια προσφορά που έκαναν αλλά και τον Δήμο Χερσονήσου.

Παράλληλα ευχαρίστησε και τα μέλη του σωματείου Ζαχάρη Βλαστό και Γιώργο Φανουράκη που έτρεξαν την υπόθεση για το σπουδαίο έργο. Τέλος στον ΠΑΝΟΜ ευχήθηκαν να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία προκειμένου να δημιουργηθεί ένα βοηθητικό γήπεδο που θα βάλει τις βάσεις για να δημιουργηθούν σύγχρονες εγκαταστάσεις.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του ΠΑΝΟΜ: “Το Δ.Σ του  ΠΑΝΟΜ θέλει να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ Αρναουτάκη καθώς και τον αντιπερειαρχη κ. Συριγωνάκη για την υλοποίηση και την χρηματοδότηση του έργου φωτισμού στο γήπεδο Μαλίων καθώς και τον Δήμο Χερσονήσου.

Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη του συλλόγου Ζαχ.Βλαστό και τον Γιώργο Φανουρακη που 3 χρόνια πριν συναντήθηκαν με τους φορείς διεκδικώντας και εξηγώντας την ανάγκη του έργου. Ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο της νέας γενιάς ελπίζουμε στο επόμενο διάστημα η συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας να δρομολογήσει και το έργο του βοηθητικού γηπέδου που θα βάλει τις βάσεις για πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.