Κραυγή αγωνίας από τους φίλους των Χανίων – «Δεν τα παρατάμε και δεν λυγίζουμε!»

Ο Εργοτέλης δεν είναι η μόνη κρητική ομάδα της Super League 2, που εκπέμπει SOS.

Και στην ομάδα των Χανίων υπάρχει αβεβαιότητα για το μέλλον, με τους φίλους της ομάδας με ανάρτηση τους, να εκφράζουν κραυγή αγωνίας για το μέλλον του συλλόγου, τονίζοντας πάντως πως θα τον στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Η ανακοίνωση της «Χανιά Θύρας 4/Νέα Γενιά ΑΟΧανιά: «Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους τους Χανιώτες και φίλους. Μη ξεχνάμε την καψούρα μας μάγκες, οι διακοπές είναι μεγάλες όμως και αυτές έχουν το τέλος τους.

ADVERTISING

Η Π.Α.Ε πήρε αδειοδότηση για κάποιο λόγο και αυτός είναι να αγωνιστούμε και φέτος με τα ίδια κότσια όπως και τις άλλες χρονιές. Με ή χωρίς βοηθό-επενδυτή, στηρίζουμε την προσωπική μας προσπάθεια πάνω απ’ όλα για ό,τι έχουμε κάνει για αυτήν την ομάδα έως τώρα ο καθένας από εμάς.

Πολλά πράγματα έχουνε παραμείνει αδιόρθωτα μέσα στα πλαίσια χρόνων, όμως εμείς δεν το βάζουμε κάτω και παλεύουμε υπομονετικά. Η υπομονή έχει και όρια, αλλά η δική μας λίγα παραπάνω! Δεν τα παρατάμε και δεν λυγίζουμε! Θέλουμε την ομάδα μας όπως παλιά, και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν….

Υ.Γ Καλά μπάνια και οι αντιχανιώτες να πίνετε πολλά νερά. Ξέρετε εσείς.

ADVERTISING

Χανιά θύρα 4/Νέα Γενιά Χανίων».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.