Στο πλευρό του Β. Κρασανάκη ο Τ. Τριανταφύλλου! – «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεργαστώ με τον Βασίλη»

Νέος προπονητής στον ΠΑΟΚ θα είναι ο Βασίλης Κρασανάκης, όπως επισημοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (3/7) από την ομάδα του Κρουσώνα.

Στο πλευρό του ικανότατου προπονητή θα είναι ένας σπουδαίες σκόρερ στα ποδοσφαιρικά του χρόνια. Ο λόγος για τον Τάσο Τριανταφύλλου, ο οποίος θα αναλάβει τον δύσκολο ρόλο του βοηθού προπονητή, δίπλα στον Βασίλη Κρασανάκη!

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε για τον νέο του ρόλο στην ομάδα, για τον Βασίλη Κρασανάκη και τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ τόνισε πως στόχος είναι να μπουν γερές βάσεις για το μέλλον, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση για τους στόχους συγκριτικά με το παρελθόν.

ADVERTISING

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το νέο ρόλο της καριέρας του με τη ανάληψη του ρόλου του βοηθού προπονητή στον ΠΑΟΚ: «Για μένα είναι ένα πάρα πολύ… περίεργο συναίσθημα καθώς η μετάβαση από το να είσαι ποδοσφαιριστής στο να είσαι συνεργάτης ενός προπονητή, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Θα είναι μια ωραία εμπειρία, καθώς θα βρίσκομαι στο πλευρό ενός πολύ καλού άνθρωπου και γνώστη της κατηγορίας και η ομάδα του Κρουσώνα «αγκάλιασε» την πρόταση που έκανε ο Βασίλης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του ΠΑΟΚ που ήταν πάρα πολύ δεκτική και «αγκάλιασαν» απευθείας αυτή τη πρόταση που έκανε ο Βασίλης, να ενταχθώ και εγώ στο τιμ της ομάδας, έδειξαν οι άνθρωποι πως του άρεσε η επιλογή και να πω σε εκείνους ότι θα προσπαθήσω τις παραστάσεις, τις εμπειρίες που έχω από τις κατηγορίες όλα αυτά τα χρόνια, να τις μεταδώσω στους ποδοσφαριστές, όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα μπορώ».

ADVERTISING

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Βασίλη Κρασανάκη, με τον οποίο συνεργάστηκαν στον Πόρο και στον ΠΟΑ με τη σχέση του.. παίκτη – προπονητή: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή που μου δίνει την ευκαιρία ο Βασίλης να συμμετέχω στην ομάδα που έχει επιλέξει και να αναλάβουμε το τεχνικό τιμ του ΠΑΟ Κρουσώνα. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει.

Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είχαμε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στον ΠΟΑ, είναι ένας πάρα πολύ καλός και σωστός άνθρωπος, έχει πάρα πολλές γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο, τις οποίες εξελίσσει συνεχώς, μαθαίνει, διαβάζει, ρωτάει, κάνει πράγματα τα οποία είναι διαφορετικά από ότι έχουμε συνηθίσει από το σύνολο εδώ των προπονητών και αυτό μου κέντρισω και περισσότερο το ενδιαφέρον για να πω το «ναι» στη συνεργασία αυτή».

Για τους στόχους της ομάδας και τους προσωπικούς του: «Οι στόχοι της ομάδας, όπως μας έδειξε και η διοίκηση έχουν αλλάξει ρότα, δεν είναι η ομάδα που θα θέλει να χτυπήσει το πρωτάθλημα, έχει θέσει άλλους στόχους, άλλα πράγματα, να χτίσει γερές βάσεις για το μέλλον και για αυτό είμαι πάρα πολύ τυχερός, που στο ξεκίνημα μου, έχει μια τέτοια αντιμετώπιση ένα σωματείο και επικεντρώνεται σε άλλα πράγματα. Απώτερος σκοπός είναι το μέλλον, οι βάσεις, ένα στέρεο έδαφος και για μετέπειτα να μπορέσει να κάνει καλύτερα πράγματα».

ADVERTISING

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: «Είναι πάρα πολύ θετικές. Μίλησα με τον κ. Μπουμάκη και κ. Πανταζή, αυτά τα δύο άτομα όπως τους είπα και εκείνη τη στιγμή που συζητούσαμε, άκουσα πράγματα τα οποία δεν περίμενα να ακούσω. Είχα στο μυαλό μου πως θα πάω να ακούσω τα συνηθισμένα, ωστόσο άκουσα πως υπάρχει πλάνο, σοβαρότητα και τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν, δείξανε πως έχουν μάθει πολλά και δεν θέλουν να τα επαναλάβουν».

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.