Κράτησε και Β. Ανυφαντάκη η Βόνη!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο σχεδιασμός στη Βόνη, ανακοινώνοντας ακόμη μια ανανέωση.

Συγκεκριμένα, με τα χρώματα της ομάδας θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Βαγγέλης Ανυφαντάκης, ο οποίος θα αγωνιστεί για δεύτερη σερί χρονιά με τη Βόνη στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ο κεντρικό αμυντικός, μετά από συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες της ομάδας, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η συνεργασία τους και τη νέα ποδοσφαιριστή χρονιά.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση ενος ακόμα ποδοσφαιριστή του Βαγγέλη Ανυφαντάκη,ο οποιος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ο Βαγγέλης μέτρησε περυσι την πρώτη του χρονιά στην ομάδα μας και στην Α1 επση και από την αρχή κατάφερε να δεθει και ενσωματωθεί στο κλίμα της ομάδας. Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικου και πέρυσι αποτέλεσε βασικό ποδοσφαριστη στο ξεκίνημα της σεζόν.

Στόχος της ομάδας μας φέτος είναι να διατηρήσει τον περσινό κορμο και το θετικό κλίμα και πάνω σε αυτόν να χτιστεί η φετινή χρονιά . Βαγγέλη σου ευχόμαστε πάντα υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας» .

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.