Κοινές δράσεις Super League 2 – YABE (pics)

Ένα σύνολο κοινών δράσεων με την ομάδα ποδοσφαίρου της Υπηρεσίας Ασφάλειας της Βουλής των Ελλήνων (ΥΑΒΕ), θα πραγματοποιήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο η Super League 2.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδρας Λεουτσάκος, έλαβε σήμερα 1 Ιουλίου τιμητική πλακέτα από τον φρούραχο Φώτιο Ντουίτση, ως ελάχιστο ένδειξη ευχαριστίας και αναγνώρισης της πολύτιμης υποστήριξης του στην ομάδα ποδοσφαίρου της ΥΑΒΕ.

Η ενημέρωση της Super League 2 και οι σχετικές φωτογραφίες: «Ένα σύνολο κοινών δράσεων με την ομάδα ποδοσφαίρου της Υπηρεσίας Ασφάλειας της Βουλής των Ελλήνων (ΥΑΒΕ), θα πραγματοποιήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 η Super League 2.

ADVERTISING

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος της Super League 2 κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος έλαβε σήμερα 1 Ιουλίου 2022 τιμητική πλακέτα από τον φρούραρχο κ. Φώτιο Ντουίτση – Ταξίαρχο ως ελάχιστη ένδειξη ευχαριστίας και αναγνώρισης της πολύτιμης υποστήριξης του στην ομάδα ποδοσφαίρου της ΥΑΒΕ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.