Λ. Αυγενάκης: «Στον Καρτερό θα ανθίσει η Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα παραλίας»

Τη βεβαιότητά του ότι το Karteros Beach Sports Center θα είναι το εφαλτήριο της ταχύτατης εθνικής ανάπτυξης όλων των αθλημάτων άμμου, τα οποία είναι ιδιαιτέρως εξελισσόμενα και ταιριάζουν απολύτως στην Ελλάδα, εξέφρασε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή τη μεγάλη γιορτή του 4ήμερου Φεστιβάλ Μπιτς Βόλεϊ, που διοργανώνεται στις νέες Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευέρης Αυγενάκης τόνισε πως «Το Karteros Beach Sports Center, που όπως είπαν ήδη οι ειδικοί είναι από τα κορυφαία αθλητικά κέντρα στον κόσμο, έχει ανοικτές τις πόρτες του για κάθε άθλημα παραλίας, ρίχνει τον σπόρο στις μικρές ηλικίες και ενισχύει την φιλοσοφία και την πολιτική μας για περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, επ’ ωφελεία των τοπικών κοινωνιών και της εθνικής οικονομίας.

Και είμαι βέβαιος ότι έως τον Σεπτέμβριο του 2023, σε 14 μήνες οπότε και θα έχουμε την τιμή να διοργανώσουμε τους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες «Ηράκλειο 2023», η χώρα μας και ειδικά η Κρήτη θα έχει εξοικειωθεί, θα έχει αγκαλιάσει, θα έχει αγαπήσει και θα καλλιεργεί συστηματικά τα αθλήματα αυτά».

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανάρτηση του Υφυπουργού:  Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του 4ήμερου Φεστιβάλ Μπιτς Βόλεϊ που συνδιοργανώνουν, υπό την αιγίδα μας, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, το ΕΑΚ Ηρακλείου, η Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» με την οργανωτική υποστήριξη του ΑΠΣ Πήγασος.

Θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 3 Ιουλίου, με περισσότερες από 200 ομάδες σε αγώνες αγοριών, κοριτσιών, μίνι, γυναικών και ανδρών.

 

🇬🇷 Άλλωστε, όπως έχουμε ανακοινώσει, εδώ θα είναι πλέον και το «σπίτι» κάθε Εθνικής μας Ομάδας σε αθλήματα άμμου, τα οποία είναι ιδιαιτέρως εξελισσόμενα,

ADVERTISING

με δυναμική σπουδαίας ανάπτυξης και ταιριάζουν απολύτως στην Ελλάδα μας.
🚩 Το Karteros Beach Sports Center, που όπως είπαν ήδη οι ειδικοί είναι από τα κορυφαία αθλητικά κέντρα στον κόσμο, έχει ανοικτές τις πόρτες του για κάθε άθλημα παραλίας, ρίχνει τον σπόρο στις μικρές ηλικίες και ενισχύει την φιλοσοφία και την πολιτική μας για περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, επ’ ωφελεία των τοπικών κοινωνιών και της εθνικής οικονομίας.
🚩 Και είμαι βέβαιος ότι έως τον Σεπτέμβριο του 2023, σε 14 μήνες οπότε και θα έχουμε την τιμή να διοργανώσουμε τους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες «Ηράκλειο 2023», η χώρα μας και ειδικά η Κρήτη θα έχει εξοικειωθεί, θα έχει αγκαλιάσει, θα έχει αγαπήσει και θα καλλιεργεί συστηματικά τα αθλήματα αυτά.

ADVERTISING

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.