«Κλείνει» το θέμα προπονητή στη Δαμάστα, «παίζει» δυνατά ο Λυκούδης

Τα επόμενα 24ώρα αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις για τον «εκλεκτό» που θα καθίσει στον πάγκο της Δαμάστας, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Φάνη Χαλκιαδάκη.

Ο έμπειρος τεχνικός, αποχώρησε διατηρώντας τις καλύτερες σχέσεις, με την Δαμάστα πλέον να «ψάχνει» τον αντικαταστάτη του.

Στη «λίστα» των ανθρώπων της Δαμάστας, «φιγουράρει» ο Μάκης Λυκούδης, ένας προπονητής που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, καθώς διατέλεσε προπονητής της αναπτυξιακής ομάδας της Δαμάστας, σε συνεργασία με το Κάντια, έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

ADVERTISING

Ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Κανταρτζόγλου, πιστεύει στις ικανότητές του και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα αποτελέσει τον προπονητή της ομάδας της Δαμάστας.

Οι διοικούντες πάντως υποστηρίζουν, ότι ο τεχνικός διευθυντής έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα του προπονητή και αναμένεται να το «κλείσει» τις επόμενες ώρες…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.