Ηρακλής Νιπιδιτού: Στην τελική ευθεία για την ένταξη στο Μητρώο

Στον Ηρακλή Νιπιδιτού περιμένουν να δουν την απόφαση της ΕΠΣΗ για τη στελέχωση των κατηγοριών και θα ξεκινήσει έπειτα ο σχεδιασμός.

Το σημαντικότερο θέμα που “τρέχει” αυτή τη στιγμή στο σωματείο είναι η ένταξη στο Μητρώο, με τις διαδικασίες να έχουν προχωρήσει σημαντικά, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται και περιμένουν τη έγκριση από τη Περιφέρεια για να σταλθεί ο φάκελος στην ΓΓΑ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ηρακλής Νιπιδιτού περιμένει την απόφαση της ΕΠΣΗ για τη στελέχωση των κατηγοριών, με την ομάδα να υποβιβάζεται φέτος από την Β’ ΕΠΣΗ και ανάλογα σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί, θα διαμορφωθεί και ο αγωνιστικός σχεδιασμός.

ADVERTISING

Παρ’ όλα αυτά έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές για ενίσχυση, ωστόσο όπως αναφέραμε, οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν την ΕΠΣΗ για την οριστική της απόφαση…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.