Γ. Βασιλαρόπουλος: «Μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο»

Ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για την ακαδημία των Δειλινών…

Με μια όμορφη γιορτή, ολοκληρώθηκε η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά για την ακαδημία των Δειλινών, η οποία είπε καλό καλοκαίρι και ανανέωσε το ραντεβού της με ποδοσφαιριστές, προπονητές και γονείς τη νέα χρονιά.

Ο προπονητής των ακαδημιών Γιώργος Βασιλαρόπουλος, με ανάρτηση του στα social media ευχαρίστησε γονείς και όλους όσους τον βοήθησαν ώστε να πραγματοποιήσει τα πρώτα του βήματα στη ακαδημία ως προπονητής.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο στην αγκαλιά των παιδιών με χαμόγελα. Τα συναισθήματα είναι άπειρα. Σας ευχαριστώ όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου. Προσωπικά ευχαριστώ τον υπεύθυνο της ακαδημίας μας, τον κ. Βαγγέλη Δαϊλάκη, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω για πρώτη φορά αυτά τα υπέροχα παιδιά.

Ευχαριστώ για τη συνεργασία τους κ. Μάνο Μιχελάκη και Χρήστο Συντιχάκη, οι οποίοι με βοήθησαν πάρα πολύ σε αυτό το πρώτο μου βήμα. Όπως και τη διοίκηση και τα μέλη της. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.