Γιούχτας: Επαφές με Κ. Πετρά για άμεσος συνεργάτης του Ν. Σουργιά!

Στον Γιούχτα τρέχουν όλα τα ζητήματα που απασχολούν το σωματείο ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη στην έναρξη της προετοιμασίας και φυσικά στο πρωτάθλημα.

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές στον Γιούχτα τρέχουν και το θέμα του προπονητικού επιτελείου, ώστε να πλαισιωθεί από ανθρώπους με γνώσεις και εμπειρία για το καλύτερο της ομάδας στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Έτσι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι άνθρωποι του Γιούχτα έχουν έρθει σε επαφή με τον Κυριακό Πετρά, ώστε να είναι ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Σουργιά στον πάγκο των “πρασίνων” ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ADVERTISING

Μάλιστα οι δύο άνδρες είχαν μια πρώτη επαφή, ενώ στην συνέχεια θα συζητήσει και η διοίκηση με τον νεαρό τεχνικό. Το θέμα Πετρά αναμένεται να κλείσει σύντομα είτε θετικά είτε αρνητικά, αφού και ο ίδιος θέλει πρώτα να διευθετήσει κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο Κυριάκος Πετράς είναι ψηλά στην λίστα των ανθρώπων του Γιούχτα έχοντας μάλιστα μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του, ενώ ο Νίκος Σουργιάς τον γνωρίζει αρκετά καλά.

Να υπενθυμίσουμε ο νεαρός τεχνικός αποχαιρέτησε πριν λίγες εβδομάδες τον ΟΦΗ, όπου βρισκόταν στις ακαδημίες για τέσσερα περίπου χρόνια. Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα από την υπόθεση αυτή.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.