Οι οράνιε του Δουδέση έσβησαν το όνειρο της Εθνικής για τετράδα

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ηττήθηκε από την Ολλανδία 12-7 και έτσι έσβησε το όνειρο της διεκδίκησης ενός μεταλλίου στο παγκόσμιο υγρού στίβου.

Ανυπέρβλητο αποδείχτηκε το εμπόδιο της Ολλανδίας για την Εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών. Οι οράνιε του Ευάγγελου Δουδέση επικράτησαν 12-7 και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου.

Το μεγάλο πρόβλημα της Εθνικής ήταν η επίθεση. Η Εθνική εγκλωβίστηκε από την άμυνα των Ολλανδών και αυτό ουσιαστικά ακύρωσε τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε στην άλλη πλευρά της πισίνας.

ADVERTISING

Η πορεία της Εθνικής στο παγκόσμιο δεν ολοκληρώνεται εδώ αφού θα παίξει για τις θέσεις 5-8. Δεδομένα αυτή η νέα ομάδα δείχνει ικανή να φέρει και άλλες επιτυχίες για το ελληνικό πόλο.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-3, 3-3, 1-3

Ελλάδα: Σταματοπούλου, Ε. Πλευρίτου 2, Χυδητιώρη, Ελληνιάδη, Μ. Πλευρίτου 1, Ξενάκη, Νίνου, Πάτρα 1, Σιούτη 1, Β. Πλευρίτου, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη

ADVERTISING

Ολλανδία: Άαρτς, Βολφς, Σλίκινγκ 1, Φαν ντερ Σλοτ 1, Μουλχάουζεν 4, Φαν ντε Κράατς, Ρόγκε 1, Σέβενιτς 2, Ζούστρα 1, Κούλχας, Σχάαπ 1, Τεν Μπρόεκ, Μπούις

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή Sport24.gr