Μ. Τζανής: «Ο στόχος του Γιούχτα είναι να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιούχτα παραχώρησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο αρχηγός της ομάδας Μηνάς Τζανής.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ευχαρίστησε αρχικά την διοίκηση και τον Νίκο Σουργιά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον ίδιο ώστε να παραμείνει στην ομάδα για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον Άγγελο Κασσωτάκη για την συνεργασία που είχαν, ενώ για τους στόχους της ομάδας ο Μηνάς Τζανής τόνισε ότι κάθε χρόνο ο Γιούχτας πρέπει να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία.

ADVERTISING

Τέλος ο αρχηγός των “πράσινων” κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.

Για την ανανέωση της συνεργασίας ανέφερε: «Μετά από συζήτηση που είχα με την διοίκηση του Γιούχτα τα βρήκαμε σε όλα και η απόφαση να συνεχίσουμε για έναν ακόμα χρόνο μαζί ήταν κοινή. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Γιούχτα για 5η χρονιά. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας κ. Σουργιά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Άγγελο Κασσωτάκη για την συνεργασία που είχαμε».

Για τους στόχους του ίδιου και της ομάδας: «Οι στόχοι μου είναι πάντα να είμαι υγιής για να μπορώ να προσφέρω στην ομάδα όπως όλα τα χρόνια που δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Τώρα όσον αφορά την ομάδα οι στόχοι του Γιούχτα είναι να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο και να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στην Γ’ Εθνική». 

ADVERTISING

Για τον κόσμο του Γιούχτα: «Για τον κόσμο της ομάδας θα ήθελα να τους πω να είναι δίπλα μας όπως κάθε χρόνο και να μας βοηθήσει με την στήριξη του. Θέλουμε τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό μας για το καλό της ομάδας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.