«Κλείνει» το κομμάτι των ανανεώσεων στον ΠΟΑ

Στον ΠΟΑ… περιμένουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν, ωστόσο ολοκληρώνονται σιγά σιγά οι ανανεώσεις…

Ηρεμία επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΟΑ, όπου το τελευταίο διάστημα συνεχίζονται οι συζητήσεις για τη διατήρηση του περσινού κορμού της ομάδας.

Στον ΠΟΑ επίσημα έχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής οι Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης και Σαμουηλίδης, ενώ αναμένονται και νέες μέχρι το τέλος της βδομάδας.

ADVERTISING

Αυτήν την βδομάδα θα ενταθούν οι συζητήσεις για να κλείσουν οι τελευταίες εκκρεμότητες αναφορικά με τις ανανεώσεις, με το μεταγραφικό πλάνο ωστόσο να έχει “παγώσει”.

Και αυτό γιατί οι Ατσαλενιώτες περιμένουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν τη νέα χρονιά, όπου ανάλογα που θα αγωνιστεί, θα διαμορφωθεί και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για το επόμενο πρωτάθλημα.

Ο Μηνάς Πίτσος βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιες ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το ιστορικό σωματείο, ωστόσο βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, καθώς προτεραιότητα έχει το… παζλ των ανανεώσεων, όπου και τυπικά θα πέσει μέχρι το τέλος της βδομάδας, όπου θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.