Γ. Φιολιτάκης: «Η Αγία Βαρβάρα είναι το ιδανικό περιβάλλον για να δουλέψει ένας προπονητής»

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγία Βαρβάρα μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Γιώργος Φιολιτάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός θα καθίσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο των “πράσινων” και σε δηλώσεις του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ τόνισε ότι η απόφαση του να παραμείνει στο σωματείο ήταν εύκολη.

Με Γ. Φιολιτάκη και τη νέα χρονιά η Αγία Βαρβάρα!

ADVERTISING

Παράλληλα για τους στόχους της ομάδας ο ίδιος έθεσε την βελτίωση του σωματείου όπως γίνεται τα τρία τελευταία χρόνια, να παραμείνει το οικογενειακό κλίμα και να αναδειχθούν νεαρά παιδιά.

Συγκεκριμένα για την ανανέωση ανέφερε: «Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας είναι το ιδανικό περιβάλλον για να δουλέψει ένας προπονητής, το οικογενειακό κλίμα και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου έκανε εύκολη την απόφαση μου να ανανεώσω τη συνεργασία μου με την ομάδα».

ADVERTISING

Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχος είναι να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πριν τρία χρόνια, την συνεχή βελτίωση της ομάδας, τη διατήρηση του οικογενειακού κλίματος και την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών. Από σήμερα κιόλας ξεκινάμε το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά με στόχο η ομάδα να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.