Τελειώνει του Β. Νοικοκυράκη στην Κηφισιά

Αλλάζει «περιβάλλον» ο νεαρός μεσοεπιθετικος.

Το «κεφάλαιο» ΟΦΗ κλείνει μια και καλή, όπως όλα δείχνουν, για τον Βαγγέλη Νοικοκυράκη και μάλιστα άμεσα. Παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τον Όμιλο, αναμένεται ν’ αποτελέσει παρελθόν.

Ο 21χρονος παίκτης φαίνεται πως ενημερώθηκε από την ηρακλειώτικη ΠΑΕ ότι δύσκολα θα έβρισκε χώρο και χρόνο τη νέα σεζόν και κάπως έτσι οι δύο πλευρές οδηγούνται στο «διαζύγιο», λύση που φαίνεται… βόλεψε και τους μεν και τους δε. Ο Νοικοκυράκης προέρχεται από μία «γεμάτη» σεζόν με την Επισκοπή και σαφώς δεν ήθελε να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

ADVERTISING

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, επομένως, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κηφισιά του Γιώργου Πετράκη. Είναι αλήθεια πως παρά το γεγονός ότι τα νούμερα του με τους Ρεθυμνιώτες δεν ήταν «πλούσια», πραγματοποίησε μία αρκετά καλή χρονιά.

Είναι, επίσης, αλήθεια πως ο εκπρόσωπος του είχε αρκετές προτάσεις από συλλόγους και των δύο ομίλων της Super League 2, όμως ο ίδιος φαίνεται πως είχε εξαρχής αποφασίσει ότι η ιδανικότερη επιλογή γι’ αυτόν ήταν ο αθηναϊκλός σύλλογος. Μέχρι τις αρχές της εβδομάδας, επομένως, δεν αποκλείεται το θέμα να έχει τελειώσει.

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.