Γ. Κουλούρας: «Μ’ αρέσει να συνεργάζομαι με ανθρώπους που τους εκτιμώ και τους σέβομαι απεριόριστα»

Η Ανάληψη είναι έτοιμη για την επιστροφή της στα τοπικά πρωταθλήματα, καθώς έχει σηκώσει… μανίκια για τα καλά!

Οι άνθρωποι της ομάδας, μετά την είδηση πως επιστρέφουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, με αστραπιαίες κινήσεις έκλεισαν τόσο το θέμα του προπονητή όσο και του τεχνικού διευθυντή.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο, το οποίο είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, ο οποίος θα ανάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο λόγος για τον Γιάννη Κουλούρα, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας, στη νέα εποχή της Ανάληψης, έχοντας περάσει με μεγάλη επιτυχία από τους πάγκους του ΠΑΝΟΜ και της Νεάπολης και γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις του σωματείου.

ADVERTISING

Μάλιστα σε επικοινωνία που είχε το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 με τον έμπειρο προπονητή, εκφράζοντας την απεριόριστη εκτίμηση του προς τους ανθρώπους της ομάδας. «Μ’ αρέσει να συνεργάζομαι με ανθρώπους που τους εκτιμώ και τους σέβομαι απεριόριστα και συγκεκριμένα την οικογένεια του Τάσου Τζιράκη», ανέφερε στο μήνυμα του.

Παράλληλα, τεχνικός διευθυντής θα αναλάβει ο Αντώνης Καλογεράκης, ένα πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά τις καταστάσεις στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Άμεσα θα πραγματοποιηθεί και διοικητικό συμβούλιο, ώστε να οριστεί το σχήμα που θα αναλάβει να οδηγήσει την Ανάληψη στην… επιστροφή της στα τοπικά πρωταθλήματα.

Όσον αφορά τη κατηγορία που θα αγωνιστεί, η Ανάληψη θα πάρει μέρος στη χαμηλότερη κατηγορία του τοπικού, ωστόσο όπως φαίνεται και από τις πρώτες κινήσεις, ο στόχος θα είναι υψηλός.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.