Δοκιμαστικά για το Youth League ανακοίνωσε η Candia – Δαμάστα

Η Candia – Δαμάστα θα πραγματοποιήσει δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών στις εγκαταστάσεις της, εν’ όψει της συμμετοχής στο δεύτερο πρωτάθλημα του Youth League.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στις 19:00 θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών, που θα στελεχώσουν την ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα του Youth League.

Παράλληλα, θα δοκιμαστούν και ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στην ομάδα, από γειτονικούς νομούς του Ηρακλείου.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Δοκιμαστικά για να εντάξει ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της εν’ όψει της δεύτερης συμμετοχής της στο πρωτάθλημα του Youth League, θα πραγματοποιήσει το Club Candia Sport. Τα δοκιμαστικά θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Candia Τετάρτη 13 Ιουλίου και ώρα 19:00.

Παράλληλα με τα δοκιμαστικά που θα γίνουν για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλείου, θα δοθεί η δυνατότητα να δοκιμαστούν ποδοσφαιριστές και από γειτονικούς νομούς, οι οποίοι έχουν προταθεί στην ομάδα μας. Δηλώσεις συμμετοχής στα δοκιμαστικά μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 2810 317438 6955584958 Λυκούδης Μάκης».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.