ΕΓΟΗ: Πρώτος στόχος οι ανανεώσεις – Ψάχνει μεταγραφή έκπληξη

Σηκώνουν… μανίκια στον ΕΓΟΗ.

Μετά τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ., με τον Δημήτρη Κοροβέζο να παραμένει στα διοικητικά ηνία της ομάδας, στον ΕΓΟΗ θα συνεχιστεί με δυναμικό τόνο ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Προτεραιότητα του προπονητή Γιάννη Κοντάκη, είναι οι ανανέωσεις, με τον ικανό τεχνικό τις επόμενες ημέρες να έρχεται σε επαφή με το υπάρχον ρόστερ, ώστε να δει τις προθέσεις των ποδοσφαιριστών και από κει και πέρα, μόλις κλείσει η υπόθεση με τις ανανεώσεις, θα ακολουθήσουν οι μεταγραφικές κινήσεις.

ADVERTISING

Στον ΕΓΟΗ έχουν προταθεί κάποιοι ποδοσφαιριστές που εξετάζονται από το ιστορικό σωματείο, ενώ έχουν γίνει και επαφές με φιλικά σωματεία για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν το τεχνικό τιμ.

Παράλληλα, ο Γιάννης Κοντάκης έχει έρθει σε προσωπικές επαφές με ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα εκτός Κρήτης, με αρκετά μεγάλη εμπειρία και ποιότητα και όπως αναφέρουν στους κύκλους της ομάδας, αν έρθει στην Κρήτη θα προκαλέσει αίσθηση.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως μετά την ολοκλήρωση με τα διοικητικά θέματα και την συγκρότηση του νέου Δ.Σ., στον ΕΓΟΗ έχουν σηκώσει… μανίκια, με πρώτο μέλημα πάντως να είναι οι ανανεώσεις και έπειτα θα μπει με δυναμικό τόνο ο μεταγραφικός σχεδιασμός..

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content