Μ. Λημναίος: «Έκλεισε άλλη μία επιτυχημένη χρονιά στην ακαδημία μας» (pics)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηροδότου ο Μανώλης Λημναίος παραχώρησε στην επίσημη σελίδα με αφορμή την τελετή λήξης της ακαδημίας μας για την σεζόν 2021-22.

Ο Μανώλης Λημναίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην διοίκηση και την δουλειά που κάνουν για να εκσυχρονηστούν οι ακαδημίες του Ηροδότου, ενώ ευχαρίστησε και τον Στέλιο Παπαδημητρίου για την παρουσία του στην χθεσινή εκδήλωση των ακαδημιών.

Τέλος ο ίδιος ευχήθηκε καλό καλοκαίρι με υγεία ενώ ανέφερε ξανά το… σύνθημα της νέας διοίκησης. «Όλοι μαζί για έναν μεγάλο και δυνατό «ΗΡΟΔΟΤΟ».

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Έκλεισε άλλη μία επιτυχημένη χρονιά στην ακαδημία μας. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ακαδημία μας και την ιστορική ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, τον «Ηρόδοτο μας».

Ο πρόεδρος κύριος Μανώλης Λημναίος, ο Γενικός Διευθυντής κύριος Στέλιος Σωκιανός και όλο το νέο Δ.Σ. του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, στόχο και πλάνο έχουν την ανάπτυξη και εκσυγχρόνιση της ακαδημίας μας, καθώς και των ομάδων υποδομής του Ερασιτέχνη Ηροδοτου. Μία ανάπτυξη η οποία θα συνδυαστεί με αναπλάσεις και ανακατασκευές των γηπέδων μας, οι οποίες θα έχουν υλοποιηθεί έως τα μέσα Αυγούστου, όπως και η κατασκευή του στεγάστρου την οποία υποσχόμαστε μέχρι τη λήξη της θητείας μας να έχει γίνει πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς, για τη παρουσία τους στην τόσο ωραία και ζεστή χθεσινή γιορτή της ακαδημίας μας, τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Κουντούρη, τους προπονητές μας και όλο το προσωπικό για τη φετινή προσφορά τους.

ADVERTISING

Ιδιαίτερα τους περυσινούς παράγοντες Κώστα Ψιμόπουλο, τον πρώην πρόεδρο Στέλιο Σωκιανό, την κυρία Κατερίνα Τσαντηράκη, τον Παναγιώτη Τάτατη και τον Νίκο Μυσιρλάκη για την προσφορά τους τη περυσινή σεζόν της ακαδημίας μας και τις ομάδες υποδομής τη χρονιά 2021-22, καθώς επίσης και για την υπέροχη διοργάνωσης της χθεσινής γιορτής της ακαδημίας μας.

Τέλος, θέλω να απονείμω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Στέλιο Παπαδημητρίου, πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρόδοτος για τη χθεσινή του παρουσία στην εκδήλωση της οικογένειας του Ερασιτέχνη. Ευχόμαστε σε όλους ένα καλό, υγιές και ευτυχισμένο καλοκαίρι. Όλοι μαζί για έναν μεγάλο και δυνατό «ΗΡΟΔΟΤΟ» .

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content