Το «ευχαριστώ» της Φαιστού για το απόλυτα επιτυχημένο τουρνουά ακαδημιών στους Βόρρους

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών της Φαιστού, με τη Μεσσαρά να αγκαλιάζει την προσπάθεια της ομάδας δίνοντας δυναμικό παρών!

Μια… αγκαλιά η Μεσσαρά! (vid+pics)

ADVERTISING

Έξι ομάδες από την ευρύτερη περιοχή έλαβαν μέρος, με τη Φαιστό να είναι η μεγάλη νικήτρια! Η Φαιστός με ανάρτηση της ευχαριστεί όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά, τους τοπικούς φορείς και σε όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του!

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση της Α.Ε. ΦΑΙΣΤΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο Τουρνουά μας, (ΑΕΜ, ΑΟΤ, ΚΟΡΑΚΑΣ, ΠΑΛΙΑΝΗ, ΑΣΤΕΡΙΩΝΑΣ), τους προπονητές τους, τον προπονητή μας Ιωάννη Νικολιδάκη και τον διαιτητή Κ.Κουτσάκη Μανώλη. Ευχαριστούμε ακόμη όλο τον κόσμο, που ήρθε να στηρίξει τα παιδιά και όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση του τουρνουά.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χορηγό μας την Περιφέρεια Κρήτης, για τη στήριξη στη διοργάνωσή μας, στον Δήμαρχο Φαιστού Κ. Νικολιδάκη Γρηγόρη, στους Αντιδημάρχους Κ. Αρμουτάκη Βασιλεία και Κ. Φασομυτάκη Γιάννη, στον Ερυθρό Σταυρό, και στον Τζανάκη Μύρωνα για την συνεισφορά του και για κατασκευή της πλακέτας , αλλά και το κατάστημα MATALIOTIS BIKES στα Καπαριαννά Μοιρών για την προσφορά του ποδηλάτου

ADVERTISING

Οι απονομές των επάθλων εγιναν από: Τον δήμαρχο Φαιστού Κ.Γρηγόρη Νικολιδάκη, την αντιδήμαρχο Φαιστού Κ.Αρμουτάκη Βασιλεία, τον πρόεδρο της κοινότητας Βώρων Κ. Ξενόγιαννάκη Μάρκο, τον πρόεδρο της κοινότητας Φανερωμένης Κ. Κουνδουράκη Χρήστο, τον εκπρόσωπο του Ερυθρού Σταυρού Κ.Ντισπυράκη Γιώργο, τον πρόεδρο της Α.Ε. Φαιστος Κ.Παπαδάκη Δημήτρη και τους προπονητές των ακαδημιών μας Κ.Ιωάννη Νικολιδάκη και τον Παπαδάκη Στέλιο.

Ήμαστε πολύ χαρούμενοι για την ομάλη διεξαγωγή του τουρνουά μας και ελπίζουμε να υπάρξουν πολλές ακόμα τέτοιες όμορφες διοργανώσεις για τα παιδιά στο μέλλον!»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content