Μ. Ζερβίδης: «Οι στόχοι μου είναι πάντα υψηλοί γι’ αυτό και επέλεξα τον Αλμυρό»

Ο άμεσος συνεργάτης του Μανώλη Παπαματθαιάκη στον Αλμυρό, Μάριος Ζερβίδης μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και όχι μόνο.

Ο πρώην τεχνικός του Λίντο και νυν συνεργάτης του Μανώλη Παπαματθαιάκη στον Αλμυρό μίλησε για τους λόγους που πήρε την απόφαση να μπει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Γαζίου, αλλά και για τους στόχους που θα έχει η ομάδα οι οποίοι συμβαδίζουν με τα δικά του… θέλω.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει ο ίδιος με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη αλλά και για τις δυσκολίες που θα έχει το πρωτάθλημα ανεξαρτήτως αν υπάρχουν ομάδες μόνο από την Κρήτη ή και από άλλα μέρη της Ελλάδας.

ADVERTISING

Για την συμφωνία του με τον Αλμυρό και τους στόχους του: «Συμφώνησα με τον Αλμυρό γιατί ένιωθα την ανάγκη να επιστρέψω σε υψηλότερο επίπεδο. Οι στόχοι μου σε συνέχεια της πρώτης ερώτησης είναι πάντα υψηλοί για αυτό κι επέλεξα μια ομάδα με ψηλούς στόχους».

Για τις σχέσεις του με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη:«Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο υπάρχει πέρα από την αυτοεκτίμηση και το σεβασμό που υπάρχει υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης. Και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό μιας και θα συνεργαστούμε σε ένα σύλλογο που έχει όρεξη και φιλοδοξίες για το καλύτερο».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Το πρωτάθλημα της  Γ’ Εθνικής ανεξαρτήτως σε ποια μορφή θα είναι, είτε κρητικός όμιλος είτε με ομάδες εκτός Κρήτης θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμη να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο μας να δει όμορφο ποδόσφαιρο και θετικά αποτελέσματα»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.