Σήμερα τα εγκαίνια στο Karteros Beach Sports Center!

Η πόλη μας και η Κρήτη υποδέχονται την μία μετά την άλλη, τις αποστολές από όλο τον κόσμο, που καταφτάνουν για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball (Εφήβων – Νεανίδων που ξεκινάει την Τρίτη 14 Ιουνίου και αμέσως μετά, από 21/6, Ανδρών – Γυναικών)..

Πλημμύρισε το απόγευμα από νιάτα το αεροδρόμιο, από αθλήτριες και αθλητές της Ουρουγουάης, του Ιράν, της Ιορδανίας, που τις υποδεχτήκαμε μαζί με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων, Κωνσταντίνο Βιολιτζή και τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», Νίκο Νταμπακάκη.

Το παρών έδωσε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος ευχήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους καλή επιτυχία και ανανεώσαμε το ραντεβού με τις Εθνικές ομάδες για σήμερα στις 19:30, στα εγκαίνια των πρώτων εθνικών εγκαταστάσεων μας για τα Παράκτια αθλήματα, του Karteros Beach Sports Center, που θα φιλοξενεί όλες τις μεγάλες διοργανώσεις αθλημάτων άμμου

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.