Τα τρία ονόματα προπονητών που είναι στην λίστα των Μοιρών!

Η αποχώρηση του Γιώργου Φινοκαλιώτη από τον πάγκο των Μοιρών έχει βγάλει στην αγορά τους ανθρώπους της ομάδας για τον αντικαταστάτη του.

Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια οι Μοίρες θα ψάξουν το νέο προπονητή της ομάδας, αφού ο Γιώργος Φινοκαλιώτης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας της Μεσσαράς.

Οι άνθρωποι των Μοιρών έχουν στην λίστα τους τρεις νεαρούς προπονητές και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρχουν συναντήσεις και με τους τρεις προκειμένου να βρεθεί ο καταλληλότερος για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

ADVERTISING

Τέλος από τις Μοίρες ο Γ. Φινοκαλιώτης!

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Μεσσαράς έχει στην λίστα της τον Μάριο Σηφάκη, ο οποίος την χρονιά που μας πέρασε βρέθηκε στον πάγκο του ΠΑΟΚ παίζοντας αρκετά ελκυστικό ποδόσφαιρο και έδειξε πολύ καλά σημάδια για μια ακόμα σεζόν.

ADVERTISING

Στην λίστα βρίσκεται και ο Κυριάκος Πετράς. Ο νεαρός τεχνικός μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ακαδημία του ΟΦΗ αποχώρησε και η περίπτωση του ενδιαφέρει τους ανθρώπους των Μοιρών.

Ο τρίτος που ενδιαφέρει τις Μοίρες είναι ο Γιώργος Φιολιτάκης. Ο έμπειρος τεχνικός μετά από μια σπουδαία χρονιά με την Αγία Βαρβάρα βρίσκεται στα… ραντάρ των ανθρώπων της ΑΕΜ.

Σίγουρα και οι τρεις περιπτώσεις είναι ιδιαίτερες και στις Μοίρες δείχνουν να βαδίζουν σε ένα πλάνο με νεαρό τεχνικό που έχει όρεξη για δουλειά και ανάδειξη.

ADVERTISING

Μέσα στην εβδομάδα οι άνθρωποι των Μοιρών θα ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τους παραπάνω προπονητές και αναμένονται εξελίξεις.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.