Και άλλες ομάδες στο «κυνήγι» του Λουίς Φελίπε

Σε πρώτο πλάνο έχει περάσει για τον ΟΦΗ η περίπτωση του Λουίς Φελίπε, με αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Λουίς Φελίπε: «Ολα θα εξαρτηθούν τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες»

ADVERTISING

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της πορτογαλικής «A Bola» έχουν προστεθεί και άλλοι μνηστήρες για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού. Συγκεκριμένα, πέρα από το ενδιαφέρον της Τσάβες, που είναι εδώ και μερικές ημέρες γνωστό και άλλοι σύλλογοι της Πορτογαλίας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, ενώ και ομάδες από Τουρκία, Ιαπωνία και Μέση Ανατολή «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωση του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Μετά από ένα πολύ θετικό δεύτερο μισό της σεζόν στον ΟΦΗ Κρήτης από την Ελλάδα, με οκτώ γκολ σε 13 αγώνες, ο Λουίς Φελίπε απέκτησε νέα πνοή στην αγορά.

ADVERTISING

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η «A BOLA», εκτός από την Τσάβες, όπως ανέφερε την Τρίτη η εφημερίδα μας, υπάρχουν και άλλοι πορτογαλικοί σύλλογοι που ενδιφέρονται για τον επιθετικό, ο οποίος εκτός από τον ΟΦΗ Κρήτης, έχει προσεγγιστεί και από συλλόγους της Ιαπωνίας, της Τουρκίας και της Μέσης Ανατολής.

Με συμβόλαιο έως το 2024 με τη Σπόρτινγκ, ο Λουίς Φελίπε δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ και προτεραιότητα της διοίκησης της Σπόρτινγκ είναι η οριστική πώληση του Βραζιλιάνου».

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.