Ερασιτέχνης Ηρόδοτος: Πρόεδρος ο Μανώλης Λημναίος, εκλέχτηκε το Δ.Σ.

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Ηροδότου με τον Μανώλη Λημναίο που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου να εκλέγεται στη προεδρία, ενώ εκλέχτηκαν και τα υπόλοιπα 14 μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, στη διαδικασία συμμετείχαν περίπου 40 μέλη του Ερασιτέχνη Ηροδότου με τον Μανώλη Λημναίο να αναλαμβάνει για πρώτη φορά πρόεδρος στον ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, παρ’ ότι στο παρελθόν έχει διατελέσει μέλος του συμβουλίου αλλά και πρόεδρος στους Νέους Ηροδότου.

Από τους υποψηφίους, πρώτη σε… προτιμήσεις η Κατερίνα Τσαντηράκη έλαβε 28 ψήφος, ενώ κατά σειρά προτίμησης εκλέχτηκαν: Κώστας Ψιμόπουλος (24), Γιάννης Φουντουλάκης (22), Αδαμάντιος Κρασανάκης (20), Στέλιος Σωκιανός (20), Εμμανουήλ Κλωνάρης (15), Λευτέρης Πουπάκης (14), Σάκης Σωκιανός (14), Δημήτρης Δημητρίου (12), Εμμανουήλ Δροσοτάκης (12), Γρηγόρης Παπαδάκης (10), Νίκος Μισιρλάκης (6), Ελένη Κουνδουράκη (4) ενώ Γιώργος Μαρκάκης και Μπορμπουδάκης έλαβαν από τρεις ψήφους και ακολούθησε ψηφοφορία ανάμεσα στους δύο, με τον πρώτο να εκλέγεται στο Δ.Σ., ενώ ο Μπορμπουδάκης έμεινε εκτός όπως και οι Μιχαλόπουλος-Στρατάκης.

ADVERTISING

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν Νίκος Στρίντζης και Λεωνίδας Κλωνάρης, ενώ εκτός έμεινε ο Σάββας Στρατιδάκης.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ηρόδοτο, θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 στα γραφεία του σωματείου, με κύριο θέμα τη συγκρότησή του σε σώμα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.