Κατέθεσαν την θέση τους και περιμένουν την απόφαση…

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της Έφεσης του Γιάννη Ασσαργιωτάκη για την πρωτόδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Τον Γιάννη Ασσαριωτάκη εκπροσώπησε η δικηγόρος Δόξα Τσαγκαράκη, έχοντας ως συνεργάτη τον Μανώλη Ποιταροκοίλη. Πηγές της ομάδας αναφέρουν ότι έγινε αρκετά καλή δουλειά από τους δύο δικηγόρους, οι οποίοι κατέθεσαν την θέση τους στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.  Πλέον άπαντες στον Πόρο περιμένουν την απόφαση για την τιμωρία, έχοντας πίστη και θετικούς οιωνούς μετά την δουλειά που έκαναν οι δύο δικηγόροι.

Η έφεση έχει γίνει στην Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και όπως ήταν γνωστό η ΕΠΣΗ δεν έδωσε το παρών. Στην διαδικασία βρέθηκαν ουσιαστικά μόνο οι εκπρόσωποι του Γιάννη Ασσαργιωτάκη, ελπίζοντας σε ανατροπή της απόφασης.

ADVERTISING

Εκδικάζεται σήμερα (8/6) η έφεση του Γ. Ασσαργιωτάκη, δεν θα παραστεί η ΕΠΣΗ

Θυμίζουμε, πως στις 26 Μαΐου, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ είχε ασκήσει ποινή έξι μηνών αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρου στα παιχνίδια του Πόρου στον Γιάννη Ασσαργιωτάκη, για όσα είχαν γραφτεί στο Φ.Α. στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Αλμυρό.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.