Σε συζητήσεις με Κορίνα Σαββιδάκη ο Αλμυρός

Μετά τον Μάριο Ζερβίδη, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά για να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας του Αλμυρού, οι Κυπελλούχοι ΕΠΣΗ, συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας και με την Κορίνα Σαββιδάκη, η οποία έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις ακαδημίες της Μπενφίκα, της Λείρια αλλά και τον Ακράτητο επί ελληνικού εδάφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, οι άνθρωποι του Αλμυρού, προχωρούν την… στελέχωση σε όλους τους τομείς, είτε αφορά την οργάνωση του σωματείου, όπως στη περίπτωση της Κορίνας Σαββιδάκη, είτε του τεχνικού επιτελείου, με την προσθήκη του Μάριου Ζερβίδη.

Μια… ανάσα από το τεχνικό τιμ του Αλμυρού ο Μ. Ζερβίδης

ADVERTISING

Ο Μάριος Ζερβίδης έχει συμφωνήσει και ενδεχομένως τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί επισήμως, ενώ οι άνθρωποι του Αλμυρού, συζητούν με την Κορίνα Σαββιδάκη, για να αναλάβει κομμάτια μάνατζμεντ και μάρκετινγκ.

Αναμφίβολα, οι εμπειρίες της τόσο στην ακαδημία της Μπενφίκα, όσο και σε άλλες ομάδες της Πορτογαλίας, όπου έχει εργαστεί είναι πολύτιμες και βάσει αυτών, αναμένεται -εφόσον συμφωνήσει με τους ανθρώπους πάντα- να βοηθήσει σε πολλούς τομείς τους Κυπελλούχους Ηρακλείου…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.