Στο γήπεδο Γαλατσίου ο μεγάλος ημιτελικός της Μικτή Κ17 Ηρακλείου!

Στο γήπεδο Γαλατσίου θα αναζητήσει την πρόκριση στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος η Μικτή Κ17 του Ηρακλείου με αντίπαλο την Κόρινθο!

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, με τον ημιτελικό της Μικτής Κ17 Ηρακλείου με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Κορίνθου να πραγματοποιείται στο Γήπεδο Γαλατσίου, την Κυριακή 12 Ιουνίου.

Ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στις αντίστοιχες ομάδες Εύβοιας και Μακεδονίας, θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Αλκαζάρ» στη Λάρισα.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει:

«Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Ο ημιτελικός της Μικτής Κ17 ΕΠΣ Ηρακλείου με αντίπαλο την Κόρινθο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου με σέντρα στις 17:00 στο γήπεδο Γαλατσίου.

ADVERTISING

Μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο 11 Ιουνίου  θα πραγματοποιηθεί ο άλλος ημιτελικός μεταξύ Εύβοιας-Μακεδονίας στο γήπεδο «Αλκαζάρ» στη Λάρισα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.