Αναγνωρίζεται η εξαιρετική δουλειά της ακαδημίας του Αθλόπολις!

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του Αθλόπολις αναγνωρίστηκε και από την Επισκοπή!

Το απόγευμα της Τρίτης 7 Ιουνίου για το Youth League, αναμετρήθηκαν Ραύκος – Αθλόπολις και Επισκοπή, με το παιχνίδι να έρχεται 4-4, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα που ευχαρίστησε τους ανθρώπους των ομάδων! Μάλιστα, η ακαδημία του Αθλόπολις έδωσε τέλος σε ένα σερί 8 νικηφόρων αποτελεσμάτων για την Επισκοπή, με τους ανθρώπους της ρεθυμνιώτικης ομάδας να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το έργο του Αθλόπολις.

Youth League: To Ραύκος – Αθλόπολις μετά από ματσάρα σταμάτησε την Επισκοπή!

ADVERTISING

Μάλιστα, αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι αρκετά παιδιά από την ακαδημία θα ταξιδέψουν στο Ρέθυμνο, ώστε να δοκιμαστούν από την Επισκοπή, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να εντυπωσιάζονται από την χθεσινή εικόνα του Αθλόπολις.

Το Αθλοπολις διαχρονικά έχει βοηθήσει δεκάδες ποδοσφαιριστές να μάθουν με σωστό τρόπο τα μυστικά του ποδοσφαίρου και παρά τα πολλά προβλήματα που προέκυψαν με την αλλαγή στέγης, η εξαιρετική δουλειά δεν έχει σταματήσει ποτέ!

ADVERTISING

Ο προπονητής της ακαδημίας του Αθλόπολις στο Youth League Δημήτρης Μακρυδάκης μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για την δουλειά που γίνεται και θα γίνεται στα τμήματα υποδομής, ενώ μίλησε και για την νέα διοργάνωση του Youth League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η δουλειά του Αθλοπολις στο κομμάτι των υποδομών συνεχίζεται παρ΄ όλο που έχουν αλλάξει στέγη, υπάρχει και θα υπάρχει. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ακαδημία του Αθλόπολις, γιατί διαχρονικά δουλεούμε σωστά και καλά και σήμερα πήραμε τα εύσημα και των ανθρώπων της Επισκοπής, είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό το κομμάτι παρ’ όλο όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Αθλόπολις.

ADVERTISING

Όλος ο κόσμος θεωρεί ότι το Αθλόπολις δεν υπάρχει, όμως υπάρχει. Η δουλειά συνεχίζεται, ταλέντο υπάρχει και οι άνθρωποι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία μας (της επισκοπής) και θα στείλουμε κάποια παιδιά για δοκιμαστικά στην ΠΑΕ Επισκοπή, να τα δουν γιατί αποδέιξαμε για άλλη μια φορά όλα αυτά τα χρόνια πως γίνεται καλή δουλειά στο Αθλόπολις.

Κάνουμε μια σοβαρή δουλειά στο θέμα των υποδομών και θέλουμε να αναδεικνύονται παιδιά τόσο της περιοχής όσο και παιδιά τα οποία επιλέγουν την ακαδημία μας για να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, γιατί αυτό είναι το έργο μας. Να δουλεύουμε με παιδιά μικρής ηλικίας, να τους δείχνουμε τον σωστό δρόμο και αύριο μεθαύριο ο καθένας να παίρνει την κατεύθυνση του στον χώρο του ποδοσφαιρού».

Για το Youth League τόνισε: 

ADVERTISING

«Εμείς ανήκουμε στο Youth League και αν φτιαχτεί ακόμη καλύτερα η διοργάνωση, στο οργανωτικό κομμάτι θα ήταν ακόμη καλύτερα, υπάρχουν και μεγάλα περιθώρια και είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον των υποδομών. Γνώμη μου είναι ότι τα παιδιά μέχρι 18 ετών, πρέπει να παίζουν με παιδιά της ηλικίας τους και όχι με μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες. Είναι καλό το Youth League γιατί το υποβαθμίζουνε λίγο και εμάς σαν Αθλόπολις η θέση μας είναι εκεί, ώστε τα παιδιά να αποκομμίζουν εμπειρίες και να μπορέσουμε και εμείς να τροφοδοτήσουμε τόσο σε ομάδες του τοπικού ποδοσφαιριστές όσο και σε επαγγελματικές. Αυτή είναι η δουλειά, εμείς παράγουμε ταλέντα και τροφοδούμε ταλέντα διαχρονικά». 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.