ΠΑΝΟΜ: Γ.Σ. για ανάδειξη νέας διοίκησης στις 5 Ιουνίου

Την Κυριακή 5 Ιουνίου προκηρύχθηκε η γενική συνέλευση του ΠΑΝΟ Μαλίων για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο ιστορικό σωματείο.

Με κάλεσμά τους, οι άνθρωποι του ΠΑΝΟΜ, γνωστοποιούν τη διεξαγωγή ετήσιας γενική συνέλευσης, από την οποία θα αναδειχθεί μάλιστα και η νέα διοίκηση, με την οποία θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΝΟΜ, αναφέρει: «Η διοίκηση του Π.Α.Ν.Ο.Μ. θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 5 Ιουνίου την τακτική Γενική Συνέλευση με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβούλιου και Εξελεγκτικής Επιτροπής και τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.

ADVERTISING

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στο πρώην Δημαρχείο Μαλίων και ώρα έναρξης τις 17:00. Στη συνέχεια θα ορίσουμε ημερομηνία για τις εκλογές μας με συμμετοχή και δικηγόρου όπως ορίζει ο νέος νόμος 2830/2000.

Καλούμε τα μέλη, τους φίλους της ομάδας μας και τους συγχωριανούς μας να δώσουν το παρόν στην Γενική Συνέλευση. Οι ενδιαφερόμενοι για τις ερχόμενες εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο να δηλώσουν συμμετοχή στα παρακάτω τηλέφωνα. 6981801135,6944662888,6971534527».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content