Το μεγάλο ευχαριστώ του Α. Φανουράκη!

Ο Αδάμ Φανουράκης αποφάσισε φέτος να αποχωρήσει από την προεδρία των Μοιρών μετά από έξι χρόνια και μέσα από το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν.

Συγκεκριμένα ο ίδιος ευχαρίστησε την σύζυγο του για την αμέτρητη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και το Δ.Σ. που τον εμπιστεύτηκε ώστε η ομάδα να βρίσκεται σε μια εξαιρετική κατάσταση και να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Παράλληλα ευχαρίστησε τόσο τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την βοήθεια που έδωσε ώστε να φτιαχτεί ξανά το γήπεδο των Μοιρών, αλλά και τους χροηγούς που τον στήριζαν όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος έστειλε ιδιαίτερο ευχαριστήριο στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου και τον αναπληρωτή πρόεδρο Γιώργο, Πλούταρχο Κουτεντάκη.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια στην προεδρία της ομάδας αποφάσισα φέτος να αποχωρήσω. Θα ήθελα επί της ευκαιρίας να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σύζυγο μου η οποία με στήριξε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα που βρισκόμουν στην ομάδα. Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω και το Δ.Σ. για την στήριξη και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου.  Ένα ευχαριστώ θα ήθελα να πω και στην Περιφέρεια, τον Δήμαρχο Γρηγόρη Νικολιδάκη και τους αντιδημάρχους, αλλά και την περιοχή της Μεσσαράς για την υποστήριξη τους. Παράλληλα θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αδερφικό φίλο και γείτονα Λευτέρη Αυγενάκη για την βοήθεια που έχει δώσει και θα δώσει στην ομάδα με την ανακατασκευή του γηπέδου.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστήσω θα ήθελα να πω και στους χορηγούς που με την εμπιστοσύνη τους στήριξαν τόσο εμένα όσο και την ομάδα. Πραγματικά ένα ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά σε όλα αυτά που έχουμε ζήσει με την ομάδα. Εύχομαι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και κάθε χρόνο να ανεβαίνει και ένα σκαλοπάτι. Κλείνοντας να πω ένα ξεχωριστώ και μεγάλο ευχαριστώ στα αδέρφια μου Γιώργο – Πλούταρχο Κουτεντάκη και Νίκο Τζώρτζογλου».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content