Ν. Ανδριανάκης: «Την νέα χρονιά αποκλειστικά με νεαρούς ποδοσφαιριστές»

Μια δύσκολη χρονιά ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες για τις Ελπίδες, με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Ανδριανάκη να μιλάει στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 κάνοντας ένα μικρό απολογισμό για όσα έχουν συμβεί φέτος στο σωματείο.

«Ήταν ένα πολύ “εύκολο” πρωτάθλημα, δηλαδή όσα χρόνια ασχολούμαι με την Β’ κατηγορία, ουσιαστικά η φετινή είναι Γ’ κατηγορία. Αν εξαιρέσεις δύο τρεις ομάδες, οι οποίες είχαν διαφορά από τις υπόλοιπες, όλες οι άλλες είχαν μικρές διαφορές μεταξύ τους. Ακόμα και τους πρωτοπόρους μπορούσες να τους αντιμετωπίσεις ευκολότερα από ότι τα προηγούμενα χρόνια», τόνισε για το φετινό επίπεδο του πρωταθλήματος.

Ο φετινός στόχος των Ελπίδων ήταν η σωτηρία, με το σωματείο να βρίσκεται σε δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή στην Β2 ΕΠΣΗ (αν επιστρέψει η Γ’ ΕΠΣΗ). «Εμείς δεν πήγαμε καλά όπως θέλαμε να πάμε, εξάλλου ο στόχος μας ήταν να σώσουμε την χρονιά και στα επόμενα δύο παιχνίδια αν καταφέρουμε το απόλυτο, ίσως και τα καταφέρουμε. Σίγουρα πάντως θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα.»

ADVERTISING

Ένα πρόβλημα που βασανίζει τις περισσότερες ομάδες στο Ηράκλειο είναι το θέμα με το γηπεδικό, το οποίο αντιμετώπισαν και οι Ελπίδες: «Το βασικότερο πρόβλημα πάντως ήταν το γηπεδικό, καθώς δεν παίζαμε στο γήπεδο μας και αυτό πάντα δημιουργεί αρκετές δυσκολίες και πολλά προβλήματα..»

Στις Ελπίδες πάντως κοιτούν και την νέα χρονιά, με αποκλειστικό στόχο της ομάδας, είναι σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται, να χρησιμοποιεί αποκλειστικά νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content