ΕΠΣΗ: Κατακύρωση αγώνων στα γήπεδα του τοπικού

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣΗ προχώρησε στην κατακύρωση τεσσάρων αγώνων από τα γήπεδα του τοπικού.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι ανάμεσα σε Παλιανή και ΑΟΚ, κατοχυρώθηκε και τυπικά στους γηπεδούχους, το Ασήμι – ΟΦΑΜ επίσης υπέρ των γηπεδούχων, οι Κουνάβοι πήραν και επίσημα τους τρεις βαθμούς απέναντι στους Νέους Ηροδότου και τέλος το παιχνίδι ανάμεσα σε Ηρακλή Νιπιδιτού και ΔΙΑ, όπου το παιχνίδι δεν έληξε, κατακυρώθηκε στους φιλοξενούμενους.

Με χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ τιμωρήθηκαν οι ΑΟΚ, ΟΦΑΜ, Νέοι Ηροδότου και Ηρακλής Νιπιδιτού.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: ΠΑΛΙΑΝΗ-ΑΟΚ   

ADVERTISING

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ 

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής  της Ε.Π.Σ.Η. με  αριθμό Πρακτικού 25/24.05.2022 ο αγώνας της 22/05/2022 ΠΑΛΙΑΝΗ-ΑΟ ΚΑΜΙΝΙΩΝ , ο οποίος ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ με υπαιτιότητα του Σωματείου ΑΟΚ, ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με σκορ 3-0  υπέρ του Σωματείου ΠΑΛΙΑΝΗΣ και επιβάλλεται  στο Σωματείο ΑΟΚ, χρηματικό πρόστιμο 50€.

 

ADVERTISING

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: ΑΣΗΜΙ-ΟΦΑΜ   

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ 

ADVERTISING

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής  της Ε.Π.Σ.Η. με  αριθμό Πρακτικού 25/24.05.2022 ο αγώνας της 22/05/2022 ΑΣΗΜΙ-ΟΦΑΜ, ο οποίος ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ με υπαιτιότητα του Σωματείου ΟΦΑΜ, ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με σκορ 3-0 υπέρ του Σωματείου ΑΟ ΑΣΗΜΙΟΥ και επιβάλλεται στο Σωματείο ΟΦΑΜ, χρηματικό πρόστιμο 50€.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤΑ  ΣΩΜΑΤΕΙΑ: ΚΟΥΝΑΒΟΙ-ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ    

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ 

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής  της Ε.Π.Σ.Η. με  αριθμό Πρακτικού 25/24.05.2022 ο αγώνας της 27/04/2022 ΚΟΥΝΑΒΟΙ-ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, ο οποίος ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ με υπαιτιότητα του Σωματείου ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με σκορ 3-0 υπέρ του Σωματείου ΚΟΥΝΑΒΟΙ και επιβάλλεται στο Σωματείο ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, χρηματικό πρόστιμο 50€.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ-ΔΙΑΣ   

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ 

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής  της Ε.Π.Σ.Η. με  αριθμό Πρακτικού 25/24.05.2022 ο αγώνας της 21/05/2022 ΗΡΑΚΛΗ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ-ΔΙΑΣ , ο οποίος ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ  με υπαιτιότητα του Σωματείου ΗΡΑΚΛΗ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ, ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με σκορ 4-0 υπέρ του Σωματείου ΔΙΑ και επιβάλλεται  στο Σωματείο ΗΡΑΚΛΗ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ, χρηματικό πρόστιμο 50€».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content